Over ons

Welkom op onze nieuwe website!

Een aantal jaren terug zijn wij als Bekerhuis Geldrop begonnen. Wij hebben daarmee ruim 20 jaar ervaring. Inmiddels zijn wij als Sportprijzen GEBE alleen door gegaan. GEBE staat voor Geldrops Bekerhuis. Wij weten als geen ander wat er bij sport-, carnavalsverenigingen etc. leeft. Zo mooi en groot mogelijk voor weinig! Dan zit u bij ons op de juiste plek.

Ook hebben wij nog steeds de kennis en wijsheid van Bekerhuis Geldrop in ons bedrijf. Ook kunnen wij uw eigen logo bedrukken. Wat is er mooier dan uw eigen club of verenigings kleuren/logo op een mok,beker of medaille.

Wij hopen dat wij een u een keer morgen begroeten bij ons aan huis, wij hebben veel meer in het assortiment dan wat u hier kunt vinden. Tevens kunt u uw persoonlijke wensen rechtstreeks aan ons kenbaar maken. Daarom vindt u op onze website geen prijzen, de prijzen kunt u opvragen.

Wij hopen u snel een keer te kunnen begroeten!

Verhuizing

Beste Sportvriend,

wij gaan per 18-12 verhuizen naar Schout Wernertslaan 10 in Nuenen, we hopen u ook daar te mogen verwelkomen. Het mailadres en telefoonnummer blijft hetzelfde.

Ook hebben wij een extra service voor het ophalen van de sportprijzen, mocht het te ver weg zijn.

Tot snel,

Sportprijzen GeBe Patrick.

Bestellen?

Bestellen kan momenteel niet via onze eigen website maar via onderstaande link. Vervolgens kun je dan bestellen via ons contact formulier.